30 / 04 / 2024

Subaru Forester fiyatları resmen açıklandı! Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Subaru Forester fiyatları resmen açıklandı! Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Subaru Forester'ın Temmuz fiyatları resmen belli oldu! Yeni Forester; duruşuna keskin ve güçlü bir ifade sağlayan yenilenmiş tamponu, ızgara ve far detayları ile, sürücülerin beğenisini topluyor. Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Subaru Forester'ın Temmuz fiyatları resmen belli oldu! Yeni Forester; duruşuna keskin ve güçlü bir ifade sağlayan yenilenmiş tamponu, ızgara ve far detayları ile, sürücülerin beğenisini topluyor. Subaru Forester'ın ayrıca üç yeni gövde rengi buluyor. Subaru Forester, yeni eklenen görüş açısı iki katına çıkan ön cama entegre kamera sistemi, acil durum şeritte kalma asistanı, otonom acil manevra desteği, şerit ihlal koruması ve şerit ortalama fonksiyonuyla ön plana çıkıyor.

Forester, güçlü ve sağlam tasarımı ile ilgi odağı oluyor. Üst düzey güvenlik sistemleri ve en ileri teknolojisi ile ailelerin otomobil tercihlerinde zirveye çıkıyor. Subaru Forester Fiyatlarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız!

Subaru Forester fiyatları resmen açıklandı! Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi!Subaru Forester, SUV yüksekliğine rağmen virajlarda son derece dengeli ve güvenli bir sürüş fırsatı sağlıyor. Tüm donanımlarda standart olarak Simetrik Sürekli Dört Çeker ve X-MODE Sistemi yer alıyor. Subaru'nun ileri teknolojileri, yolcularına benzersiz sürüş hissi sağlamayı hedefliyor.
 
Subaru Forester bünyesinde; arka araç tespit sistemini, halka şekilli güçlendirilmiş şasiyi, adaptif LED farları, otomatik uzun far fonksiyonu ve arka çarpışma önleyici freni bulunuyor. Bu özellikleri ile ön plana çıkan Subaru Forester'ın 10 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön