29 / 04 / 2024

Subaru Forester'da son dakika! Eylül'e özel fiyat! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'da son dakika! Eylül'e özel fiyat! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Eylül ayı fiyatları resmen belli oldu! Forester, görünümüne net ve güçlü bir ifade veren güncellenmiş tamponlar, ızgara ve farlarla sürücüler tarafından seviliyor. Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...



Subaru Forester'ın Eylül ayı fiyatları resmen belli oldu! Forester, görünümüne net ve güçlü bir ifade veren güncellenmiş tamponlar, ızgara ve farlarla sürücüler tarafından seviliyor. Subaru Forester ayrıca üç yeni gövde rengiyle geliyor. Subaru Forester, çift görüşlü, acil durum şerit tutma asistanı, otomatik acil durum kontrol asistanı, şeritten ayrılma koruması ve şerit merkezleme işlevine sahip ön cama monte yeni bir kamera sistemine sahiptir. Forester, sağlam, sağlam tasarımıyla ilgi odağında.

Subaru Forester fiyatları çok şaşırttı! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...Birinci sınıf güvenlik sistemleri ve en ileri teknolojiye sahip aile otomobilleri arasında üst sıralarda yer alıyor. SUV yüksekliğine rağmen Subaru Forester, virajlarda son derece dengeli ve güvenli bir sürüş hissi sunuyor.

Simetrik dört tekerlekten çekiş ve X-MODE sistemi tüm donanımlarda standarttır. Subaru'nun yenilikçi teknolojileri, yolculara benzersiz bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bölüm Subaru Forester; Arka araç algılama, güçlendirilmiş çerçeve, uyarlanabilir LED farlar, otomatik uzun huzme işlevi ve arka çarpışma önleyici fren özelliklerine sahiptir. Bu özellikleri ile öne çıkaran Subaru Forester, 10 farklı renk seçeneğine sahip.

Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...


Geri Dön