28 / 04 / 2024

Subaru Forester'ın Mayıs ayı fiyatları belli oldu! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Mayıs ayı fiyatları belli oldu! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'ın Mayıs ayı fiyatları kesinleşti! Subaru Forester fiyatları çok şaşırttı! Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Subaru Forester'ın Mayıs ayı fiyatları resmen belirlendi! Yeni Forester; duruşuna keskin ve güçlü bir ifade katan yenilenmiş tamponu, ızgara ve far detaylarıyla, herkesin kalbini çalmaya geliyor. Ayrıca üç yeni gövde rengiyle Subaru Forester rengini de tarzını da değiştirdi. Yeni eklenen; görüş açısı iki katına çıkan ön cama entegre kamera sistemi, otonom acil manevra desteği, acil durum şeritte kalma asistanı, şerit ihlal koruması ve şerit ortalama fonksiyonu ile yollar hiç olmadığı kadar emniyetli.

Forester, güçlü ve sağlam tasarımı ile tüm gözleri üzerine topluyor. Üst düzey güvenlik sistemleri ve en ileri teknolojisi ile ailelerin otomobil tercihlerinde ilk sırada yer alacakmış gibi duruyor.

Subaru Forester ın Mayıs ayı fiyatları belli oldu! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester Fiyatlarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Subaru Forester, SUV yüksekliğine rağmen virajlarda son derece dengeli ve güvenli bir sürüş sağlıyor. Tüm donanımlarda standart şekilde Simetrik Sürekli Dört Çeker ve X-MODE Sistemi bulunuyor. Subaru'nun ileri teknolojileri, yolcularına benzersiz sürüş hissi sağlamayı hedefliyor.
 
Subaru Forester; Arka araç tespit sistemine, adaptif LED farlara, halka şekilli güçlendirilmiş şasiye, otomatik uzun far fonksiyonuna ve arka çarpışma önleyici frene sahip. Bu özellikleri ile kendini göstermeyi başaran Subaru Forester'ın 10 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Peki, Subaru Forester fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön