04 / 05 / 2024

Subaru Forester'dan kara haber! Dev zam geldi! 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester'dan kara haber! Dev zam geldi! 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Subaru Forester’ın Aralık ayı fiyatları belli oldu! Subaru Forester’ın fiyatındaki büyük artış ilgi odağı oldu. Subaru Forester'ın fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…



Subaru Forester’ın Aralık ayı fiyatları belli oldu! Subaru Forester’ın fiyatındaki büyük artış ilgi odağı oldu. Yeni bir tampon, ızgara ve farlar, Forester'a sürücülerin sevdiği temiz ve güçlü bir görünüm kazandırıyor. Subaru Forester ayrıca üç yeni rengi duyurdu. Subaru Forester, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Otomatik Acil Durum Asistanı, Şeritten Ayrılma Önleme, Şerit Merkezleme ve yeni bir çift görüşlü ön cam kamera sistemi ile donatılmıştır. Forester, sağlam ve sağlam yapısıyla karakterize edilir.

Subaru Forester’a ağızları açık bırakan büyük zam! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi…
Birinci sınıf güvenlik sistemi ve son teknoloji ile donatılmış aile arabalarından biri. Subaru Forester, bir SUV'un yüksekliğine rağmen viraj alırken dengeli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Simetrik dört tekerlekten çekiş ve X-MODE sistemi tüm donanım seviyelerinde standarttır.

Subaru'nun yenilikçi teknolojisi, yolculara benzersiz bir sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. Bölüm Subaru Forester; arka araç algılama, güçlendirilmiş çerçeve, uyarlanabilir LED farlar, otomatik uzun far işlevi ve arka çarpışma önleyici fren özelliklerine sahiptir. Subaru Forester bu özelliklerde öne çıkıyor ve 10 renk seçeneği sunuyor.

Subaru Forester'ın fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön