29 / 04 / 2024

Subaru Solterra'nın fiyatı değişmedi, aynı kaldı! İşte Subaru Solterra, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Subaru Solterra'nın fiyatı değişmedi, aynı kaldı! İşte Subaru Solterra, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Subaru Solterra Şubat ayını zamsız kapattı. Yayımlanan yeni fiyat listesinde Subaru Solterra'nın fiyatının değişmediği, aynı kaldığı görüldü. Peki Subaru Solterra kaç TL? İşte Subaru Solterra, 15 Şubat 2023 fiyat listesi...



Subaru Şubat 2023 fiyat listesini yayımladı. XV,  Forester e-Boxter ve Solterra modelleriyle karşımıza gelen markanın paylaştığı fiyatlar dikkat çekti.  Subaru’nun elektrikli SUV otomobili Solterra'nın fiyatının aynı kaldığı görüldü. Peki Subaru Solterra'nın fiyatı ne kadar? İşte Subaru Solterra, 15 Şubat 2023 güncel fiyat listesi...

Subaru’nun elektrikli SUV'u Solterra, alıcıların karşısına yüzde 120 daha sağlam bir gövde yapısıyla çıkıyor. Her biri 80 kW güce sahip biri önde diğeri arkada yer alan iki adet elektrikli motoru olan Solterra, motorların düşük hızlardan, yüksek oranda tepkiyle maksimum tork üretme yeteneği sayesinde oldukça güçlü hızlanma ve çok iyi bir yol tutuşu sağlıyor.

Solterra’nın 71.4 kWs kapasiteli bataryası ile sürüş menzili 466 km’ye kadar uzanıyor. Aracın açıklanan enerji tüketimi ise; 16.0 kWs/km. 

Solterra sürücülerin karşısına iki farklı sürüş modu ile çıkıyor.  Power modu daha hızlı ve keyifli bir sürüş için kullanılıyor. Eco modunda ise daha az güç tüketimi ve ekonomik menzil kullanımı sağlanıyor.

Ön bölümde yer alan ve Subaru markasını simgeleyen elektrikli araçlara özgü kapalı altıgen ön panjur ilk görüşte bakışları üzerine topluyor. Subaru Solterra'nın 7 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Subaru Solterra, bünyesinde güvenli sürüş için birçok donanım bulunuyor . Araç park halindeyken arka kısımda bulunan radarlar arka yandan yaklaşan araçları veya bisikletlileri algılayarak yan aynalarda bulunan uyarı ışığı ile sürücüyü olabilecek bir çarpışmaya karşı önceden ikaz ediyor.

Peki Subaru Solterra 2023 Şubat ayında kaç TL'den satılıyor? İşte Subaru Solterra'nın paylaşılan güncel fiyat listesi...


Geri Dön