04 / 05 / 2024

Subaru Solterra bu ay 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Subaru Solterra bu ay 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Kasım ayında hiç zam almayan Subaru Solterra, Aralık'ta 30 bin TL zamlandı. Peki Subaru Solterra fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Subaru’nun elektrikli SUV otomobili olan Solterra, tercih eden sürücüleri yüzde 120 daha sağlam bir gövde yapısıyla karşılıyor. Her biri 80 kW güce sahip biri önde diğeri arkada yer alan 2 adet elektrik motora sahip olan Solterra, motorların düşük hızlardan, yüksek oranda tepkiyle maksimum tork üretme yeteneği sayesinde daha güçlü hızlanma ve çok iyi bir yol tutuşu sağlıyor.Subaru Solterra’nın maksimum DC şarj gücü 150 kW, AC şarj gücü ise 7 kW.
Solterra’nın 71.4 kWs kapasiteli bataryası ile sürüş menzili 466 km’ye kadar ulaşmaktadır. Aracın enerji tüketimi ise 16.0 kWs/km olarak bildirildi.

Subaru Solterra bu ay 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Solterra’da sürücülere iki farklı sürüş modu sunuluyor. Sürüş özellikleri kullanıcısının isteklerine göre kişiselleştirilebiliyor. Power modunda daha hızlı ve keyifli bir sürüş olurken, eco modunda ise daha az güç tüketimi ve ekonomik menzil kullanımı sağlıyor.

Zorlu yollarda daha rahat bir deneyim için yardımınıza X-Mode yetişiyor.
Ön bölümde Subaru markasını simgeleyen elektrikli araçlara özgü kapalı altıgen ön panjur hemen göze çarpıyor. Subaru Solterra 7 farklı renk seçeneğiyle her tarza ve moda uyum sağlıyor.

Subaru Solterra’da güvenlik sürüş için birçok donanım mevcut. Araç park halindeyken arka kısımda bulunan radarlar arka yandan yaklaşan araçları veya bisikletlileri algılayarak yan aynalarda bulunan uyarı ışığı ile yolcuları olası yaşanacak çarpışmalara karşı uyarıyor.

Kasım ayında hiç zam almayan Subaru Solterra,  Aralık'ta 30 bin TL zamlandı. Peki Subaru Solterra fiyatları ne kadar oldu? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön