27 / 04 / 2024

Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi!

Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi!

Firma: İstanblue İnşaat

Proje: Sultan Koru Evleri

Satışların devam ettiği Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor. Sultan Koru Evleri 7 villa ve 48 rezidans daireden meydana geliyor.



İstanbul Sarıyer'in Zekeriyaköy bölgesinde konumlandırılan  Sultan Koru Evleri  projesi  İstanblue İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon çatı dubleksi ve 5 oda 1 salon villa tipi evlerden meydana geliyor.


Banka kredisi kullanılabilen Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi 48 rezidans daire ve 7 adet villadan oluşuyor. Sultan Koru Evleri  satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 3 bin 500 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


Sultan Koru Evleri Sarıyer projesi 'nin içinde dinlenme alanları, fitness merkezi, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor. Sultan Koru Evlerinin satış ofisi ile 0212 270 33 55 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Sarıyer Sultan Koru Evleri ulaşım:

Sultan Koru Evleri adres : Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy/Sarıyer/İSTANBUL 


Sultan Koru Evleri iletişim

Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: www.istanblueinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön