02 / 05 / 2024

Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek?

Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek?

Firma: Azim Gayrimenkul Yatırım

Proje: Azimvera

Konutların alanlarının 114 metrekare ile 139 metrekare arasında değiştiği Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek sorusuna 22 ay sonra cevabı veriliyor. Projede kredi kullanmak mümkün...



2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Sultanbeyli  Azimvera  ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de,  Azim Gayrimenkul Yatırım  tarafından yaşama geçirilen Azimvera'da; açık otopark, kamelya, çocuk oyun parkı yer alıyor. 


Hafriyat çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanması planlanan Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı içerisinde cevabı veriliyor. 


Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek?


Dairelerin ön satışlarına başlanan Azim Vera projesi, 11 ve 12 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 114 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin anlaşmalı bankadan çekilen banka kredisini kullanabildiği Sultanbeyli Azimvera ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 22 ay sonra deniliyor.


Sultanbeyli Azimvera iletişim:

Telefon: 0216 592 25 04

Web: www.azimgayrimenkulyatirim.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön