29 / 04 / 2024

Sunny Flora Çelik Kettle fiyatı ne kadar, en uygun nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Sunny Flora Çelik Kettle fiyatı ne kadar, en uygun nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle, çay, kahve ya da yemek yaparken ihtiyacınız olan sıcak suyun her an elinizin altında olmasını sağlar. Peki, Sunny Flora Çelik Kettle kaç litre? Sunny Flora Çelik Kettle kaç TL? İşte detaylar...



Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle ile çay, kahve ya da yemek yaparken ihtiyacınız olan sıcak su her an elinizin altında olur. Suyu kısa sürede kaynatan kettle modelleri mutfakların en önemli yardımcıları arasında yer alır. Üstelik yalnızca evlerde değil ofislerde de çok kullanılır.

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle, yemek veya içecek hazırlamak için lazım olan suyu 1500 W gücü ile dakikalar içinde kaynatır. 1,7 litre geniş kapasitesi ile kolayca çayınızı demleyebilir, yemeklerinize sıcak su ilave edebilirsiniz.

Elektrikli kettle Sunny Flora’nın gizli ısıtma elemanı ile iç kısımda rezistansı görünmez şekildedir. Güç gösterge lambası su ısınırken yanar ve kaynama noktasına geldiğinde kapanır. Işık söndüğünde suyun kaynadığı anlaşılır. 360 derece dönen taban kullanım kolaylığı sağlar, gri rengi ve zarif tasarımı mutfakların şıklığına şıklık katar.

Kaynama-susuz kalma koruması su ile temas eden elektronik cihazlarda en önemli güvenlik unsurudur. Sunny Flora Çelik Kettle su kaynadığında otomatik olarak kapanır. Susuz çalışmayı önleyen sistemi sayesinde makinenin içinde su bittiğinde çalışmayı sonlandırır. Böylece olası kazaların ve ürünün bozulmasının önüne geçilmiş olur.

Suya doğrudan ve uzun süreli temas eden ısıtıcıların paslanmaması sağlık açısından çok önemli. Sunny Flora elektrikli kettle, paslanmaz çelik gövdesi ile uzun süreli kullanım olanağı sunar.

Peki, Sunny Flora Çelik Kettle, en ucuz nerede?


Geri Dön