04 / 05 / 2024

Süper Yapı Ligi 12 Mart'ta başlıyor!

Süper Yapı Ligi 12 Mart'ta başlıyor!

2011 Süper Yapı Ligi fikstür çekilişi İnanlara ait Terrace Fulya projesinin 18. katında yer alan The One Terrace Sports Club adlı sosyal tesiste gerçekleştirildi



2011 Süper Yapı Ligi fikstür çekilişi İnanlara ait Terrace Fulya projesinin 18. katında yer alan The One Terrace Sports Club adlı sosyal tesiste gerçekleştirildi. 17 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişle takımların maç sıralaması belli oldu. 2010un Şampiyonu İnanlar-Burcu Zemin ile başlayacak ilk maç 12 Martta Bahçeşehir Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

2011 Süper Yapı Ligine katılacak firmalar şöyle: İnanlar İnşaat, Makel Elektrik, Samet A.Ş., Kale Kilit, Kale Seramik, Viko Elektrik, Saray Halı, Fibro Beton, Burcu Zemin, Basf Yapı Kimyasalları.

Çekilişe evsahipliği yapan İnanların Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hobi ve sporun yaşamın ayrılmaz parçaları olduğunu, firmasını bu konuda desteklediğini ve şampiyonlukları için kutladığını dile getirdi. Serdar İnan, bu yıl da şampiyonluklarını sürdürmeyi dilediklerini, yapı sektöründeki dostluğu pekiştirdiğine inandığı bu etkinliğin arkasında olduğunu da belirtti.

Yapı Ligi Kurucu Başkanı Serdar Doğru, süper yapı ligi ile dünyada bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti ve katılımcı firmalara destekleri için teşekkür etti. Doğru, 12 Marttaki açılışa Yapı Ligi olarak destekledikleri Beyaz Ay Fiziksel ve Zihinsel Engelliler Derneğinden engelli çocukların da katılarak yeteneklerini sergileyeceklerini belirtti. Serdar Doğru, iyi bir lig geçirmelerini temenni ederek takımlara başarılar diledi.

Çekilişe göre yıl sonuna dek ayda 2 kez olmak üzere gerçekleştirilecek maçların sıralaması şöyle:

İnanlar İnşaat Burcu Zemin 12 Mart 2011
Kale Seramik Makel Elektrik
Viko Elektrik Fibro Beton
Saray Halı Samet A.Ş.
Basf Yapı Kimyasalları Kale Kilit


Geri Dön