09 / 05 / 2024

Sur İnşaat yeni showroomu açıldı!

Sur İnşaat yeni showroomu açıldı!

Diyarbakır'da 1985 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sur İnşaat Ticaret Limited şirketi yeni hizmete açtığı plazasında faaliyetlerine devam edecek.



Diyarbakır'da 1985 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sur İnşaat Ticaret Limited şirketi yeni hizmete açtığı plazasında faaliyetlerine devam edecek. Kale grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın da katıldığı açılış Diyarbakır iş camiasını bir araya getirdi. 


Sur Ticaret adıyla başladıkları 30 yıllık yolculuklarına değinen firma sahibi Hasan Bulutttekin , Aynı yıl DYO ve Pilsa bölge distribitörlüklerini aldıklarını ve yaklaşık 300 alt bayiye hizmet verdiklerini söyledi. Plaza ile birlikte kadrolarına mimar eklediklerini belirten Hasan Buluttekin " Yeni kadromuz ile birlikte müşterilerimize yerinde profesyonel destek de vericeğiz" dedi. 


Şanlıurfa yolu otogar bitişiğinde hizmete giren Sur Plaza'nın açılışında konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay da, "Diyarbakır çok hızlı bir dönüşüm yaşıyor. Bu kentteki 21 yıllık bayimiz Sur Limited Şirketi ile işbirliğimiz artarak devam edecek" ifadesini kullandı. 


Dünya


Geri Dön