11 / 05 / 2024

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!



Sur Yapı Antalya projesinde, Antalya’nın tüm güzellikleri eşsiz ve büyük bir fikirle sunuluyor. Türıkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak nitelendirilen Sur Yapı Antalya'da toplam 19 bin konut yer alıyor. Projede konutların yanı sıra, dükkân, home ofis ve diğer üniteler de yer alıyor. 70 bin kişilik bir yaşam alanı hazırlanan Sur Yapı Antalya'da içinde ünlü giyim mağazalarının, şık restoranların, kafelerin ve bankaların yer aldığı Sur Çarşı bulunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Tramvay, müze ve kütüphane, eğitim kurumları, sağlık kurumları, yüzme havuzları, şehir meydanları, spor tesisleri, kafelerin bulunduğu dev kentsel dönüşüm projesi Sur Yapı Antalya projesinde, Ağustos ayında 2 bin 500 daire sahibiyle buluştu. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Turkuaz Sitesi, projenin en özel etaplarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı lüks ve ayrıcalıklı konutlardan oluşuyor. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan 1 oda 1 salon konutların büyüklükleri 57 ile 77 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz'daki 1+1'lerin fiyatları 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor ve 4 milyon TL'ye kadar yükseliyor. 

Web: http://suryapiantalya.com.tr/tr

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

Geri Dön