28 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar 2.Etap satışa sunuldu!

Sur Yapı İlkbahar 2.Etap satışa sunuldu!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.





Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor. İlkbahar’da tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor.


2+1 Daireler 290 bin TL’den Başlayan Fiyatlarla


İstanbul’un yeşil alanları ile öne çıkan ilçesi Sultanbeyli’de yükselen Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleri ile eşsiz bir yaşam vaat ediyor. 2+1 dairelerin 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. 4 yatay bloktan oluşan İlkbahar’ın ikinci etabında bulunan birçok daire ise, yeşilin her tonunu içinde barındıran muhteşem gül bahçelerine açılıyor ve şehrin gürültüsünden uzakta stressiz bir hayatın kapılarını aralıyor.


Star 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SUR Yapı’nın Sultanbeyli’de hayata geçirdiği İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Sur Yapı, lansmana özel yüzde 5 indirim sağlıyor. Ayrıca tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde ilave olarak yüzde 10 indirim yapıyor. 2+1 dairelerin 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 152 daire yer alıyor.


4 yatay bloktan oluşan İlkbahar’ın ikinci etabında bulunan birçok daire gül bahçelerine açılıyor. Projede yüzde 50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30’luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuyor. İlkbahar’a komşu arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor.  


Vatan


Haber Bugün Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Kira gelirinde ille sıra İstiklal Caddesi'nin SUR YAPI İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası'nın gelişen yüzü Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbaharın ikinci etabında lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı da sağlıyor. Sur Yapı İlkbahar projesinde tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. 


2+1 dairelerin 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projede 3+1 ve 4+1 dmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. Yüzde 50 peşinat durumunda 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. Sur Yapı İlkbahar, kuzey ormanlarına, Paşaköy gişelerine ve TEM otoyoluna yakınlığı ve 3. Köprü güzergahında bulunmasıyla öne çıkıyor. 


Bugün


Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası'nın gelişen yüzü Sultanbeyli'de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor. 2+1 dairelerin 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 daire var. Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de bulunduğu ikinci etapta ayrıca tek potalı açık spor alanı ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Para


Geri Dön