29 / 04 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu Projesi fiyatları!

Sur Yapı Koşuyolu Projesi fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

Sur Yapı Koşuyolu Projesi fiyatları dairelerin metrekarelerine göre değişiyor. 2016 yılı başında satışa çıkması planlanan proje Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın mesafede bulunacak.



Sur Yapı Koşuyolu Projesi yaklaşık 100 adet daireden oluşuyor. Teslimlerin inşaat başladıktan 2 yıl sonra gerçekleşeceği proje 23 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. 


Sur Yapı Koşuyolu Projesi fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor. 


Ofton Koşuyolu projesinin yanı başında olan Koşuyolu  Sur Yapı  Projesi Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne gelmeden E-5 üzerinde, Kadıköy – Kartal metrosunun Acıbadem istasyonuna yakın bir bölgede hayata geçirilecek.


Sur Yapı Koşuyolu Projesi fiyatları metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. 2016 yılı Ocak ayında satışa sunulması beklenen proje 23 katlı bir blok ve 3-4 katlı yatay bir bloktan meydana geliyor. 


Ön satış süreci devam eden Sur Yapı Koşuyolu Konutları için 6 bin dolar kapora isteniyor. Proje Koşuyolu Karting pisti ve otopark alanı üzerinde inşa edilecek. 


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön