16 / 05 / 2024

Sur Yapı Lavender ne zaman bitecek?

 Sur Yapı Lavender ne zaman bitecek?

Firma: Sur Yapı

Proje: Lavender Sancaktepe

"Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılan Sancaktepe Lavender projesinde 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor...



İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de konumlandırılan Lavender projesi 43 bin metrekare alanında yükseliyor. 


Sur Yapı imzası taşıyan  Sur Yapı   Lavender Sancaktepe  projesinde büyüklükleri 57 ila 204 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer alıyor. 


"Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılan Sancaktepe Lavender projesinde gölet, otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut.


Sancaktepe Lavender Evleri lokasyon olarak  3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile Üsküdar-Çekmeköy metro hattı Sancaktepe’nin kalbinden geçiyor. Proje metro aracılığıyla  Üsküdar’a 20 dakika, Yenikapı’ya 30 dakika, Taksim’e ise 45 dakika mesafede yer alıyor. 


Sur Yapı Lavender ne zaman bitecek?

2018 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Lavender ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor. 


Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden oluşan  Sur Yapı   Lavender Sancaktepe  projesinde  1+1 daire fiyatları 411 bin TL'den başlıyor.  Projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Adres: Eyüp Sultan Cad. Deha Cad. No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL


Tel: 444 5 787

Web: http://suryapilavender.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com 

 


projeye sor



Geri Dön