03 / 05 / 2024

Sur Yapı Lavender Sancaktepe lokasyon!

Sur Yapı Lavender Sancaktepe lokasyon!

Firma: Sur Yapı

Proje: Lavender Sancaktepe

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lavender Sancaktepe projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yükseliyor. Projede daire fiyatları 411 bin TL'den başlıyor.



Sur Yapı tarafından inşa edilen  Lavender Sancaktepe  projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 59 ticari birim ve 535 konut bulunuyor.


İstanbul Anadolu yakasında, Sancaktepe'de hayata geçirilen projenin daire alanları 57 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor.


Teslimlerin Kasım 2018 yılında yapılacağı Lavender Sancaktepe projesi 43 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Lavender Sancaktepe projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, oyun alanları, kapalı otopark, sauna ve fitness gibi sosyal imkanlar mevcut.


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin uygulandığı Lavender Sancaktepe projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. 


Sancaktepe Lavender projesinde konutların yanı sıra Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin de yapılması planlanıyor. 


Sur Yapı Lavender Sancaktepe lokasyon

Sancaktepe Lavender Evleri lokasyon olarak Yenikapı’ya 30 dakika, Üsküdar’a 20 dakika,Taksim’e ise 45 dakikada ulaşılabiliyor. 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile Üsküdar-Çekmeköy metro hattı Sancaktepe'den geçiyor. Lavender Evleri Çekmeköy-Sancaktepe metrosu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısı ile Halkalı-Gebze arasında kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan hızlı trenin Anadolu Yakası’ndaki durağına da komşu konumda bulunuyor.



Adres: Eyüp Sultan Cad. Deha Cad. No: 2/3A Sancaktepe/İSTANBUL


Tel: 444 5 787

Web: http://suryapilavender.com.tr/

İrem CIVILDAR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön