27 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi!

Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Toplam 73 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.



Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 60 adet mağaza bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse yakın bir bölgede bulunuyor. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor.


Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Sur Yapı  Mirage Rezidans  projesinde ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi!

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön