28 / 04 / 2024

Sur Yapı Muhit'in temeli atıldı!

Sur Yapı Muhit'in temeli atıldı!

Reysaş GYO ile Sur Yapı arasında imzalanan gayrimenkul satış vaadi sözleşmesine istinaden inşa edilen Muhit projesinin temeli atıldı.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durum açıklaması yaptı.

Reysaş GYO ile Sur Yapı arasında imzalanan gayrimenkul satış vaadi sözleşmesine istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam ediyor ve projenin temeli atıldı.

Sancaktepe 1975 parsel için ise projelendirme süreci tamamlandı. Gayrimenkulün yapı ruhsatı yazılmış olup, belediyeden onayları alındı.

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz tarafından 25/12/2017 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır;

Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmekte olup, projenin temeli atılmıştır.

Sancaktepe 1975 Parsel için ise projelendirme süreci tamamlanmıştır. Gayrimenkulün yapı ruhsatı yazılmış olup, belediyeden onayları alınmıştır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Geri Dön