28 / 04 / 2024

Sur Yapı Sultanbeyli geliyor! Ön talep toplanıyor!

Sur Yapı Sultanbeyli geliyor! Ön talep toplanıyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sultanbeyli

Bir çok konut projesi ve alışveriş merkezi inşa eden Sur Yapı şimdi de İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Sultanbeyli'de konumlandırılacak olan Sur Yapı Sultanbeyli projesi için ön talep toplanıyor...



Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve geçtiğimiz aylarda alışveriş merkezi atakları yapan  Sur Yapı  şimdi de İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Konut projesi olarak yükselecek olan Sur Yapı  Sultanbeyli  projesinde toplamda 300 konutluk bir proje olarak inşa edilecek.


Sur Yapı Sultanbeyli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


1992 yılından bu yana bir çok projeye imza atan Sur Yapı yeni projesini Sultanbeyli'de inşa etmeye hazırlanıyor. Şuan ön talep toplanan Sur Yapı Sultanbeyli projesinde inşaat önümüzdeki aylarda başlayacak. Sur Yapı Sultanbeyli projesinde konut teslimleri ise inşaatın başlamasından 30 ay sonra gerçekleştirilecek.


Sur Yapı Sultanbeyli projesinde ön talep toplarken, müşterilerden 10 bin TL talep ediyor. Sonrasında proje yapım aşamasında 10 bin TL ödeyen müşterilere özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ve gelen ilk müşteriler istediği daireyi alma hakkına sahip olabiliyor. 


TEM yoluna 1 kilometre mesafede yer alan Sur Yapı Sultanbeyli projesi, Ekol Lojistik AVM'ye ise 700 metre uzaklıkta yükseliyor. Lokasyon olarak çok avantajlı bir bölgede yer alan Sur Yapı Sultanbeyli projesinde aynı zamanda bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Detaylarının henüz belirlenmediği Sur Yapı Sultanbeyli projesinde, Sur Yapı'nın diğer projelerinde de olduğu gibi çeşitli ödeme seçenekleri bulunacak.


Telefon: 0216 556 08 00

Web: www.suryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön