10 / 05 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...



Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan alınan tapulu devre mülklerin yatırım fırsatı da sunduğuna dikkat çekerek, "Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan alınacak tapulu devre mülkler hem günden güne değer kazanıyor hem de kira getirisi potansiyeliyle tatilden para kazanma imkânı sunuyor" şeklinde konuştu. 

"Tapulu devre mülklerinizi kullanmadığınız dönemde kiralayabiliyor, dilediğiniz zaman satabiliyor ya da çocuklarınıza devrederek nesilden nesile miras bırakabiliyorsunuz" diyen Z. Altan Elmas, bu şekilde her geçen gün değerlenen devre mülklerle tatilden para kazanma fırsatı sunulduğunun altını çizdi. 

Sur Yapı Tatil Evleri’nin kumsallı yüzme havuzu ve Konyaaltı sahilinde kendine ait bir plajı olduğunu aktaran Elmas, söz konusu açıklamasında "Tesisimizde 14 farklı tematik havuz bulunuyor. Kumsallı yüzme havuzu, dalga havuzu, kapalı havuzlar, sıcak ve soğuk su yüzme havuzları, aquapark, kadınlara özel yüzme havuzları ile sonsuzluk ve zen havuzları gibi pek çok aktivite alanı  devre mülk alıcılarımızın tercihine sunduğumuz geniş yelpaze arasında" açıklamasını yaptı. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın Kepez Kent Ormanı’na komşu konumda yer aldığını aktaran Z. Altan Elmas, "Orman alanı içinde ayrıca komşularla birlikte hoş vakit geçirilebilecek kır kahvesi, kır lokantası, kafe gibi alanlar da mevcut" şeklinde konuştu. Elmas, macera parkuru, paintball sahası, mini bowling alanı, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, gölet, dinlenme alanları, piknik ve barbekü alanlarının yanı sıra yoga, pilates, voleybol, futbol, basketbol, tenis ve kardio gibi sporların yapılabileceği bir spor kulübünün de projede bulunduğunu söyledi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da geniş balkonlu evler, pek çok kişinin konaklamasını sağlayacak şekilde dizayn edildi. 

66 metrekareden 143 metrekareye kadar konut seçeneklerinin yer aldığı devre mülklerde 1+1 evler 4 kişi, 2+1 evler 6 kişi, 3+1 evler ise 8 kişi kapasiteli olacak şekilde hayata geçirildi. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı’dan özel indirim fırsatları 

Sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, bankacılara ve kamu personellerine yüzde 5 ek indirim sunduklarına da dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize özellikle teşekkür etmek istedik. Onlar için Tatil Evleri projemizde tüm indirimlerimize ek yüzde 5 indirim yaptık" ifadelerini kullandı ve Babalar Günü özelinde de yüzde 5 indirim fırsatı sunduklarını da belirtti.

Web: http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Buhayat ön satışta! Kurtköy'e 306 konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Garden Loft lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!


Geri Dön