02 / 05 / 2024

Sürücülerin sevinci kısa sürdü! Benzine büyük zam geliyor!

Sürücülerin sevinci kısa sürdü! Benzine büyük zam geliyor!

Güncel akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Döviz kuru ve brent petrol seviyelerine göre değişiklik gösteren güncel akaryakıt fiyatları zam haberiyle merak konusu oldu. Benzine gece saatlerinden itibaren zam bekleniyor. İşte benzin fiyatlarında son durum ile 15 Aralık güncel



Araç sahiplerinin ilgiyle takip ettiği akaryakıt fiyatlarında güncel ve flaş bir gelişme yaşandı. Petrol fiyatlarının düşmesiyle geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarında arka arkaya indirim yapılmıştı. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatlarında son durum ne? İşte 15 Aralık 2022 benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT: BENZİNE ZAM GELİYOR!

Sektör kaynaklarına göre; benzin fiyatlarına bu gece itibariyle 1 lira 7 kuruş zam geliyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

AKARYAKIT FİYATLARINDA YAPILAN İNDİRİM VE ZAMLAR

Benzin fiyatlarına 10 Aralık 2022 itibarıyla 75 kuruş indirim yapıldı. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı.

8 Aralık Perşembe gününden itibaren motorin grubunda 1.88 TL, benzin grubunda ise 2.13 liralık indirim geldi. İndirim sonrasında benzin 20 liranın altına indi. 

6 Aralık 2022 Salı gününden itibaren motorin fiyatlarına 69 kuruş indirim geldi.​​​​​​

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön