09 / 05 / 2024

 Sürüşü heyecan verici Kia X ceed Ocak zammı ne kadar?İşte Kia XCeed 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

 Sürüşü heyecan verici Kia X ceed Ocak zammı ne kadar?İşte Kia XCeed 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Sınıfındaki en yüksek teknolojiye sahip otomobillerden biri olan yeni XCeed, portif çizgileriyle de insanalrın tercihi haline geldi Peki Kia XCeed'in Ocak ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia XCeed 20 Ocak 2023 fiyat listesi...



İlk kez sportif bir GT-line spesifikasyonunun dahil edilmesi, 204ps üreten bir benzinli motorla birleştiğinde, heyecan verici ve dinamik bir sürüş  deneyimi sunuyor. Bu özel sportif model, stil veya sportiflik duygularından ödün vermeden daha büyük bir aracın rasyonel faydalarını isteyen müşterilere hitap ederek hayal gücünü yakalar ve duygusal bir tepki uyandırır.

XCeed serisinin göze çarpan bir modeli olan GT-line, benzersiz sportif tasarımı ve GT'den ilham alan performansıyla beklentilere meydan okuyor.Sınıfındaki en yüksek teknolojiye sahip otomobillerden biri olan yeni XCeed, gelişmiş güvenlik, bağlantı ve bilgi-eğlence sistemleri dahil olmak üzere en son teknolojileri sayesinde Kia'nın amiral gemisi modelidir. Günlük kullanılabilirliği, keyfi ve yolcu güvenliğini iyileştirmek için tasarlanan bu güncellemeler, XCeed'in C-Crossover segmentinde bir teknoloji lideri olarak mirasını sürdürüyor.

Sürdürülebilir mobilite çözümleri sağlayıcısı olarak Kia, çok çeşitli verimli ve elektrikli aktarma organı seçenekleriyle yeni XCeed'i sunuyor. XCeed Plug-in Hybrid (PHEV), 60 km şehir içi sürüşe eşdeğer 48 km'lik tamamen elektrikli bir menzil sunarken, hızlı devirli, turboşarjlı motorlardan yenilikçi yarı hibrit sistemlere kadar diğer yakıt tasarruflu aktarma organları da mevcuttur. XCeed, her türlü modern yaşam tarzı için donatılmıştır.

Kia Avrupa Pazarlama ve Üründen Sorumlu Başkan Yardımcısı Sjoerd Knipping, "Müşterilerimiz, XCeed'in benzersiz dinamik yol tutuşu, günlük pratiklik ve araç içi teknolojisi kombinasyonunu övdü. Bu yeni model, bir dizi şık dış ve iç tasarım değişiklikleri ve yeni teknik özellikler Ayrıca, müşterilerimiz için sürdürülebilir mobilite çözümleri sunmaya yönelik uzun vadeli taahhüdümüzün bir işareti olarak, gelişmiş crossover'ımızın en
 son aktarma organı seçeneklerinden yararlanmasını sağladık.

KİA X CEED FİYAT LİSTESİ

XCEED 1.5L 160 PS DCT ELEGANCE BENZİN

Güncel liste fiyatı: 945.000 TL     

XCEED 1.5L 160 PS DCT PRESTİGE BENZİN 

Güncel liste fiyatı: 1.000.000 TL    

Ayrıntılı bilgi için: http://www.kia.com/

Editör Notu: Bu haber 20 Ocak 2023 tarihinde saat 21.13'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.39 Türk Lirası, altının gramı ise 1164 Türk Lirası değerinde. 

Kia Niro hibrit fiyatları ne kadar? İşte Kia Niro hibrit 20 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Cerato'ya Ocak zammı! Kia Cerato 19 Ocak 2023 fiyat listesi!

Kia Ceed HB ve CW'ye Ocak zammı! Zamlardan onlarda etkilendi! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön