05 / 05 / 2024

Susurluk'a 750 bin TL'lik yatırım yapıldı!

Susurluk'a 750 bin TL'lik yatırım yapıldı!

Susurluk'un uzun yıllardır süren su probleminin çözümü için BASKİ’yi harekete geçiren Başkan Uğur, 750 bin lira toplam yatırım bedeliyle kurulan tesisle suya kavuşan Danaveli ve Gökçeören kırsal mahallerini ziyaret etti.




Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, sözünü verdiği projeleri ve hizmetleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Susurluk ilçesine bağlı Danaveli ve Altıeylül ilçesine bağlı Gökçeören kırsal mahallelerinin uzun yıllardır süren su probleminin çözümü için BASKİ’yi harekete geçiren Başkan Uğur, 750 bin lira toplam yatırım bedeliyle kurulan tesisle suya kavuşan Danaveli ve Gökçeören kırsal mahallerini ziyaret etti. Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, BASKİ Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanlarının yer aldığı ziyarette tesisleri inceleyen Başkan Uğur, sözünü verdikleri bir konuyu daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye başkanı olarak Balıkesir’de yaşayan herkesin başkanı olduğunu ve herkese hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Uğur, Danaveli kırsal mahallesi sakinlerinin Cem Evi talebine de destek sözü verip “ Sen Ben Yok Balıkesir Var, Türkiye Var. Biz hep birlikte biriz, güçlüyüz” dedi.  

Başkan Uğur’dan Danaveli’ye  Cem Evi İçin Destek Sözü

İlk ziyaretini Danaveli kırsal mahallesine gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, burada vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Danaveli mahalleli vatandaşların Muharrem ayını ve Aşurelerini kutlayan Başkan Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak etnik köken-mezhep-dünya görüşüne bakmaksızın herkese hizmet götürdüklerini söyledi. Danaveli kırsal mahallesinin uzun yıllardır süren su problemini bildiklerini ve bunun çözümü için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Uğur, “Danaveli’nin uzun yıllardır süren su meselesi vardı. İl Özel İdaresi döneminde 7 kez sondaj kazılıp su bulunmasına rağmen bu sular bir müddet sonra kayboldu. Sonra buraya suyu Demirkapı’dan getirdik. Bizim için önemli olan insan. Din-mezhep-etnik köken farkı gözetmeksizin herkes bizim için birinci sınıf vatandaştır. Alevi kardeşlerimize karşı daha hassasız. Danaveli ve aynı problemi yaşayan Gökçeören’in su problemini çözmemizde bu açıdan bizim çok önemli” dedi. Danaveli kırsal mahallesi vatandaşlarının Cem Evi taleplerine de olumlu yaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “ Sen, Ben Yok Balıkesir Var, Türkiye Var. Biz hep birlikte biriz, güçlüyüz” dedi.  Danaveli kırsal mahallesinden sonra Gökçeören’i ziyaret eden Başkan Uğur, su terfi merkezinde incelemelerde bulundu. 



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön