30 / 04 / 2024

Suudi Arabistan kritik hamle! TCMB'ye 5 milyar dolar yatıracak!

Suudi Arabistan kritik hamle! TCMB'ye 5 milyar dolar yatıracak!

Suudi Arabistan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda (TCMB) 5 milyar dolarlık mevduat hesabı açmak için müzakerelerde son aşamaya gelindiği belirtildi.



Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) için Azerbaycan'dan sonra şimdi de Suudi Arabistan mevduatı gündemde. Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü, TCMB'ye 5 milyar dolar mevduat yatırmak için müzakerelerin son aşamada olduğunu duyurdu.

Suudi Arabistan kritik hamle! TCMB ye 5 milyar dolar yatıracak!

Reuters'da yer alan habere göre Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü TCMB'de 5 milyar dolarlık bir mevduat hesabı için nihai görüşme aşamasında olduğunu açıkladı.

Haberde mevduatın tek seferde veya taksitlerle mi intikal edeceği ya da vadesine yönelik detaylar yer almadı. İşte açıklanan detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön