07 / 05 / 2024

SUV araçların en enerjik versiyonu o! Skoda Karoq'a Mart ayında zam geldi mi?

SUV araçların en enerjik versiyonu o! Skoda Karoq'a Mart ayında zam geldi mi?

SUV araç almak isteyen ve ne alacağına karar veremeyenler için, Skoda Yeni Karoq eğlence sistemleri en est düzeye çıkarak iyi bir araç tercihi olabilir. Yol tutuşu ile de ön plana çıkan Skoda Yeni Karoq siz müşterilerini bekliyor. 27 Mart 2023 fiyat listesi…



Yeni Karoq'a gelince, Skoda'nın Türkiye pazarı için Karoq'ta yapmış olabileceği herhangi bir güncelleme veya değişiklik hakkında özel bir bilgim yok. Ancak Skoda'nın Yeni Karoq'ta Türk müşterilerinin tercihlerine daha uygun olması için bazı modifikasyonlar yapmış olması muhtemel.

Skoda Yeni Karoq, Skoda'nın SUV model yelpazesine eklediği bir araçtır. Skoda, SUV segmentindeki talebin artması ve müşterilerin daha yüksek oturma pozisyonu, geniş iç mekan, büyük bagaj alanı gibi özelliklerden hoşlanması nedeniyle Karoq modelini üretmiştir.

SUV araçların en enerjik versiyonu o! Skoda Karoq a Mart ayında zam geldi mi?

Ayrıca Karoq, Volkswagen Group'un MQB platformu üzerine inşa edilmiştir ve bu platformda üretilen diğer araçlarla birçok bileşen paylaşmaktadır, bu da maliyetleri düşürmeye yardımcı olmuştur. Karoq modeli, Skoda'nın küresel pazarlardaki varlığını güçlendirmeyi ve müşterilere daha fazla seçenek sunmayı amaçlamaktadır.

Aracın kokpitinde yer alan bilgi-eğlence sistemi oldukça gelişmiş ve kullanıcı dostudur. Yeni Karoq, sınıfında iyi bir yol tutuşu ve sürüş konforu sunan bir araçtır. Ayrıca, güvenlik açısından da oldukça donanımlıdır ve çeşitli sürüş destek sistemleri ile donatılmıştır. Yakıt ekonomisi konusunda da oldukça başarılı bir performans sergilemektedir.

SKODA KAROQ 27 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG    1.119.900 TL
Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG    1.309.900 TL
Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG    1.344.900 TL

Kaynak: skoda.com.tr

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Mart 2023 tarihinde saat 22:14' te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.08 Türk Lirası, euro 20.61 Türk Lirası, altının gramı ise 1200 Türk Lirası değerinde.

Premium araç Skoda SuperB Mart ayı fiyatı ne kadar? 25 Mart 2023 Fiyat listesi

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Octavia Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?


Geri Dön