05 / 05 / 2024

SUV'da bir numara: Audi Q8 Nisan ayı fiyatı kaç lira? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

SUV'da bir numara: Audi Q8 Nisan ayı fiyatı kaç lira? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Audi'nin en hızlı ve en güçlü SUV modeli olan Q8'in fiyat listesi yenilendi. Peki zamların ardından Audi Q8 fiyatları ne oldu? Otomobilin özellikleri ne? İşte detaylar...



Audi Q8 modelinin ön ve arka kısımlarında bulunan büyüleyici tasarımı, diğer modeller arasından tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Boyutları ufaltılmış, zarif tasarım ve havalandırmalı özel koltuklar, Audi Q8'in tasarımı içinde yer alırken barrique kahve, dragon turuncu, floret gümüş, galaksi mavisi,glacier beyaz,matador kırmızısı,mitos siyah, navarra mavi, samuray gri, vikunya beji olmak üzere 10 adet metalik renk seçeneği olan Q8'in carrara beyazı ve nardo gri olmak üzere 2 adet opak rengi bulunuyor. İç mekanında bulunan ısıtmalı direksiyon yapısı ve yenilenen kokpiti sayesinde Q8 mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Yolculuk sırasında bagaj için daha fazla alana ihtiyacınız olduğunda koltuk arkalıklarını aşağı katlayarak, otomatik olarak açılıp kapatılabilen bagaj kapağı sayesinde yüklemesi ve boşaltması kolay olan 1.755 litreye kadar geniş bir depolama alanına sahip olabilirsiniz. Audi, direksiyon açısı arttıkça oranı daha doğrudan hale gelen kademeli direksiyon sisteminin yanı sıra isteğe bağlı tüm tekerleklerden yönlendirme de sunuyor.

SUV da bir numara: Audi Q8 Nisan ayı fiyatı kaç lira? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yeni mild hibrit (MHEV) teknolojisiyle, aynı zamanda son derece verim sağlıyor. Park asistanı bulunan Audi Q8 ile artık park yapmak çok kolay. İşlem, orta konsoldaki P düğmesine basarak başlar, ardından araç, yönlendirme, hızlanma, frenleme ve motoru kapatma işlemlerini devralıyor. İşlemi takip etmek ise sizin tercihiniz. Üstelik hırsızlık alarmı sayesinde aracınız son derece güvende.


Peki Audi Q8 fiyatları Nisan ayında ne kadar oldu? İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön