28 / 04 / 2024

Suzuki Jimny fiyatlarında son dakika! Resmen açıkladı! 14 Temmuz 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....

Suzuki Jimny fiyatlarında son dakika! Resmen açıkladı! 14 Temmuz 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....

Suzuki, Jimny modelininTemmuz fiyatlarını açıkladı. Değişken Zamanlı 4x4 (ALLGRIP PRO) sürüş sistemi ile her duruma uyum sağlayabilen Jimny'nin yeni fiyatı şoke edecek! Peki, Suzuki Jimny ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....



Otomobillerinde kullandığı akıllı hibrit teknolojisi ile ilgi çeken Suzuki, Jimny modelinin Temmuz fiyatlarını açıkladı.

Suzuki Jimny bünyesinde; ALLGRIP PRO 4X4 Sürüş Sistemi, çift renkli gövde seçeneği, 9 inç multimedya sistemi, Apple Carplay ve Android Auto teknolojisini barındırıyor. Suzuki Jimny, ikonik görünüşü  dışında 4x4 teknolojisi ile sürücülerin beğenisini kazanıyor.

Suzuki Jimny'de 0.99 faiz kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...Suzuki Jimny; engebeli arazide, sürücünün yol hakimiyetini ve görüş alanını yükseltmek için kare ve düz şekilde tasarlandı. Sürüş esnasında dikkatinizi dağıtacak her şeyden uzak durmak için Suzuki Jimny'nin iç tasarımı siyah ve sade biçimde tasarlandı. 

Suzuki Jimny'nin 9 İnç Multimedya sistemi, hem Apple Carplay hem de Android Auto desteği sağlıyor. Jimny'de ileri tespit kamerası, lazer sensörü ve trafikte bazı şerit çizgileri algılamasına yarayan monoküler kamera sistemi yer alıyor.

Değişken Zamanlı 4x4 (ALLGRIP PRO) sürüş sistemi ile her duruma uyum sağlayabilen Jimny, kör nokta uyarı sistemi, adaptif nokta uyarı sistemi, ön-arka park sensörleri ve çift sensörlü fren dayanak desteğine sahip.

Peki, Suzuki Jimny ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 Suzuki Jimny fiyat listesi....


Geri Dön