29 / 04 / 2024

Suzuki S-Cross'a 285 bin TL'lik inanılmaz şok! Fiyatlar patır patır arttı!

Suzuki S-Cross'a 285 bin TL'lik inanılmaz şok! Fiyatlar patır patır arttı!

Otomobilseverlerin beğenisini kazanan Suzuki S-Cross modeline Temmuz zammı geldi... Yapılan zamla birlikte, S-Cross modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatlarına yükseltme yapıldı... İşte Yeni Suzuki S-Cross fiyatları...



Suzuki, popüler  otomobil modeli Suzuki S-Cross versiyonlarına fiyat güncellemesi yaptı. Temmuz 2023 itibarıyla geçerli olacak şekilde, Suzuki S-Cross modellerinin fiyatlarında bir artış gerçekleştirildi.

Yapılan zamla birlikte, Suzuki S-Cross modellerinin tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatlarına yükseltme yapıldı. Bu güncelleme, araçların daha gelişmiş teknolojik donanımlara sahip olan versiyonlarını da kapsıyor.

Suzuki S-Cross modellerine yapılan zam 220 bin TL ve 285 bin TL arasında değişiyor.

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki S-Cross, şık ve etkileyici bir SUV tasarımıyla dikkat çeken bir araçtır. Kendine güvenli ve atletik görünümüyle öne çıkan S-Cross, LED farlar ve alüminyum jantlar gibi detaylarla tarzını ortaya koyar.

İç mekanda genişlik, işçilik kalitesi ve kullanım özellikleri dikkat çeker. Yükseğe yerleştirilen multimedya dokunmatik ekran ve otomatik klima gibi teknolojik özellikler, konforlu bir sürüş sağlar.

Suzuki S-Cross'a inanılmaz zam! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

S-Cross'un bagaj alanı da pratik kullanım imkanı sunar. Teknoloji açısından 48V Akıllı Hibrit Teknolojisi ve ALLGRIP SELECT 4x4 Sürüş Sistemi öne çıkar.

Güvenlik donanımları arasında aktif fren desteği, park yardımı ve kör nokta uyarı sistemi bulunur. Suzuki S-Cross, performans, şıklık, konfor ve güvenlik özelliklerini bir araya getirerek otomobil severler için cazip bir seçenektir.

Peki, Suzuki S-Cross fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte yeni Suzuki S-Cross fiyatları...


Geri Dön