30 / 04 / 2024

Suzuki Vitara fiyatlarında son dakika! 40 bin TL birden zamlandı! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara fiyatlarında son dakika! 40 bin TL birden zamlandı! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit, akıllı hibrit teklnolojisine sahip olması ile pek çok sürücünün ilgisini çekmeyi başardı. Peki, Her yol tipine uyum sağlayan SUV teknolojisi ile donatılan Suzuki Vitara fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Suzuki Vitara Hibrit, akıllı hibrit teklnolojisine sahip olması ile pek çok sürücünün ilgisini çekmeyi başardı. Her yol tipine uyum sağlayan SUV teknolojisi ile herkesin beğenisini toplayan Suzuki Viatra Hibrit, 4x4 sürüş sitemiyle sürücülerin beğenisini kazandı.

Viatra'nın ön camında monoküler kamera ve lazer kombinasyonu yer alıyor. Bu kombinasyon, kısa mesafede ve gece sürüşünde üstünlük sağlamanızı sağlıyor. Lazer sensörü sayesinde şerit çizgileri ve yayalar gibi trafik elemanlarının uzun ve orta mesafede algılıyor. Bu şekilde Suzuki Viatra Hibrit, üstün bir güvenlik hissiyatı aşılıyor.

Suzuki Vitara Hibrit Nisan ayında 42 bin TL zamlandı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...Vitara,  iyi bir görünüm dışında pek çok özellik sağlıyor. En yeni teknolojilerle dolu olmasıyla, sürücü ve yolcuların her zaman destek almasını, korunmasını ve eğlenmesini olanak sağlar.

1.4 BOOSTERJET direkt enjeksiyonlu turbo motor ile VITARA’nın tork yüklü sürüş karakteri zenginleşiyor. Güç ve enerjiyle ışıldayan bir görünüme sahip Vitara, nereye giderseniz gidin tüm gözleri üzerinize çeker.

Peki, Suzuki Vitara fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön