13 / 05 / 2024

Swissotel Grand Efes, merkezi konumuyla öne çıkıyor

Swissotel Grand Efes, merkezi konumuyla öne çıkıyor

Swissötel Grand Efes, şehrin dinamik iş ve alışveriş sahalarına olan yakınlığıyla misafirlerine büyük rahatlık sağlıyor



Tarihi güzellikleriyle dünyanın en eski ve en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'in merkezinde, Büyük Efes Oteli'in bulunduğu yerde yenilenerek açılan Swissötel Grand Efes, şehrin dinamik iş ve alışveriş sahalarına olan yakınlığıyla misafirlerine büyük rahatlık sağlıyor. Dünyanın Lider Otelleri (The Leading Hotels of the World) arasında bulunan ve bu özelliğiyle İzmir'in ilk ve tek oteli olan Swissötel Grand Efes, merkezi konumuyla öne çıkıyor. Uluslararası  İzmir  Fuar Alanı, Arkeoloji Müzesi ve İzmir Körfezi kıyısındaki Kordon'a yürüme mesafesindeki konumuyla dikkat çeken otel, misafirlerini İzmir şehir hayatının kalbinin attığı yerde ağırlıyor. Otelin, 55'i özel olarak tasarlanmış suitlerden oluşan, son teknolojilerle donanımlı 402 odası, gerek iş, gerek eğlence amaçlı seyahat eden misafirlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiş.

Toplam 7.299 metrekarelik alan üzerinde teknolojik donanımıyla dikkat çeken bölünebilir 19 toplantı salonu, konferans ve balo salonlarıyla Grand Efes Kongre Merkezi, her türlü etkinlik ve organizasyon için farklı mekan alternatifleri sunuyor. Swissötel Grand Efes, Palmiyeli Bahçe ve Gizli Bahçe ile 1000 kişiye varan dış mekan davetlerine ve düğünlere de ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın Lider Spaları'nın Türkiye'deki ilk üyesi olma özelliğiyle Amrita Spa&Wellness, fitness, rahatlama ve bakım uygulamalarını, Asya terapileri ile Batı teknolojilerini birleştiren bir anlayış içinde misafirlerine sunuyor. Verilen hizmetler arasında geleneksel Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzları ile tenis kortu bulunuyor.

Otel bünyesinde yer alan tüm restoranlarda, geleneksel Türk ve çağdaş dünya mutfaklarının seçkin örnekleri sunuluyor, Otelin ana restoranı Cafe Swiss, başta Türk ve İsviçre mutfağı olmak üzere, Avrupa mutfaklarının en güzel örnekleri ile misafirlerinin hizmetinde. Equinox, İzmir Körfezi'nin benzersiz güzellikteki manzarası eşliğinde en modern tekniklerle hazırlanmış et ve balık alternatiflerini, şık bir atmosferde denemek isteyenler için.

Equinox'un hemen yanında yer alan Sky Bar, muhteşem deniz manzarası, cuma ve cumartesi günleri canlı caz dinletileri, etkileyici sunumlarla hazırlanmış lezzetli kokteylleriyle misafirlere keyifli saatler vaat ediyor. Hem açık hem kapalı alana sahip olan Aquarium, Yunan ezgileri eşliğinde meze çeşitleri, ızgara balık ve et alternatiflerini misafirlerin beğenisine sunuyor.
Capital İzmir


Geri Dön