19 / 05 / 2024

Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi başladı!

Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yenilenen 206 konut hak sahiplerine teslim edilecek.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 206 konutluk Tabakhane Dönüşüm Projesi'ndeki daireler hak sahiplerine teslim edilecek


Gecekondu ve çarpık yapılaşmanın ortadan kaldırılması ve rekreasyon alanları ile konut ve ticaret alanları oluşturulması hedeflenen Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. 


Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde sözleşme dönemi başladı, sözleşmeler 30 Eylül 2016 tarihine kadar “T. Halk Bankası A.Ş. Trabzon Merkez Şubesi”nde 09:00-12.30 ve 13.30-17:00 arasında imzalanacak. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




Haber Karadeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yenicuma Mahallesinde yapımı tamamlanan 353 konutun 206'sının sahipleri 9 Ağustos'ta gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlenmişti. Hak sahiplerinin 5 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında Halkbak Trabzon Merkez Şubesinde sözleşmelerini imzalamaları gerekiyor. Sözleşmeler imzalandıktan sonra hak sahiplerine konut teslimatları gerçekleştirilecek. 



Karadeniz Gazetesi


Geri Dön