Ekonomi

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül'de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda bomba etkisi yaratan bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı. İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması... Bir süredir dolar karşısında değer kaybeden Euro, 20 sene sonra ilk defa böylesi bir durumla karşılaştı

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda bomba etkisi yaratan bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Bir süredir dolar karşısında değer kaybeden Euro, 20 sene sonra ilk defa böylesi bir durumla karşılaştı. 

 

Euro/Dolar paritesi 20 sene sonra tekrar eşitlendi. Doların küresel piyasalarda bütün önemli para birimlerine karşı değerlenmesi devam ederken, euro/dolar paritesi 2002 yılından bu güne en düşük seviyeye ulaştı. ABD doları dün tüm önemli para birimlerine olduğu gibi Euro'ya karşı güç kazandı. 

Piyasa Uzmanı İslam Memiş de dolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yeni atakların olacağını işaret eden İslam Memiş, doların ulaşacağı yeni seviyeyi de açıkladı. 

Peki dolar/TL'de son durum ne? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doları neler bekliyor? İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması...

20 SENE SONRA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ 

Euro/Dolar paritesi haftanın ilk işlem gününde yüzde 1'i geçen değer kaybıyla, 1,0057 seviyesini test etti. Söz konusu ivmeyle beraber paritede 2002 yılından bu güne en düşük seviye kaydedildi. 

İngiltere'de yaşanan siyasi çalkantının etkisiyle sterlinin de dolar karşısındaki değer kaybı hız kazandı. Sterlin de dolar karşısında yüzde 1 değer kaybına uğradı. 

 

Mynet'te yer alan habere göre; yurt içinde piyasaların Kurban Bayramı sebebiyle kapalı olduğu günde dolar ve euro hareketli seyrini sürdürüyor. Dolar/TL kuru 12 Temmuz Salı sabahı 17,33 seviyesinde gerçekleşirken, Euro/TL'de 17,37 lira seviyesinde oldu. 

Peki dolar/TL'de son durum ne? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doları neler bekliyor? İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması...

Piyasalar bayram tatiline girerken doların gidişatı, yükselip yükselmeyeceği ve dolar/TL'nin ne olacağı merak edilir oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Eylül'de yeni atakların yaşanacağını vurgularken, doların ulaşacağı seviyeyi de açıkladı. 

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Euro'da neler oluyor? Euro ve dolar eşitlendi! 1 Euro kaç lira oldu? İşte 12 Temmuz 2022 Euro kuru...

Son dakika dolar kaç TL oldu? 1 dolar ne kadar?  Dolar düştü mü? İşte 12 Temmuz 2022 dolar kuru..

1 gram bile altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Güncel altın fiyatları 12 Temmuz 2022!