05 / 05 / 2024

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer'in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer'in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru için tahminler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer de dolar kuru ile ilgili açıklamalar yaptı... 



Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler uzmanların açıklamalarını araştırırken konuyla ilgili bir son dakika açıklaması Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer, yayınladığı yeni videosunda doların geleceği seviyeyi söyledi. Medyatava'da yer alan habere göre, Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini kaydeden Geçer, dolar bozdurmak isteyenlere de "Dikkatli olun" uyarısı yaptı.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer in dolar tahmini titretti! Duyan inanamadı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

 İşte tahminleri tek tek çıkan Selçuk Geçer'in konuşmalarından öne çıkanlar...

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada "Kabine Toplantısı'nda Süper Bono çıkar mı düşüncesi olduğunu ancak bunların çıkmadığını söyleyerek, "Daha güzel haberim var. Aya çıkıyoruz. Umarın uzay başvurularınızı yapmıştır. Brent petrol fiyatları yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya-Ukrayna krizi bitmedi. " dedi. Yaptığı açıklamada bir de Çin'den kapanmalar başladığını söyleyen Selçuk Geçer, "Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön