17 / 05 / 2024

Tahsinoğlu Group Satış Ofisi Açıldı!

Tahsinoğlu Group Satış Ofisi Açıldı!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Tahsinoğlu Group'a bağlı şirketlerinden Tahsinoğlu İnşaat geçtiğimiz günlerde satış ve tanıtım ofisini hizmete açtı. Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün konuşma yaptı.



Gaziantep'te faaliyet gösteren Tahsinoğlu Group'a bağlı şirketlerinden Tahsinoğlu İnşaat geçtiğimiz günlerde satış ve tanıtım ofisini hizmete açtı. Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün; "İlk projelerimize Akkent ve Beylerbeyi'nde hayat verdik. 

Güvenli yaşam alanları sunan Tahsinoğlu İnşaat olarak 200 konuttan oluşan 2+1 ve 3+1 lüks dairelerimizi çok yakında satışa sunuyoruz" dedi Tahsinoğlu İnşaat satış ve tanıtım ofisi İncilipınar Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı FH İş Merkezi'nde düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı. Açılışa Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Alî Kılçık, Tahsinoğlu Group çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gaziantep'in günden güne büyüdüğünü, inşaat alanında hizmete giren bu firmanın kentte katkı sunacağını dile getirdi. 



YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK


 Şirket hakkında bilgi veren Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün, Gaziantep'in en güçlü şirketlerinden biri olma arzusunda olduklarını kaydetti. İnşaat yapım şirketi olarak ilk yıllarının olduğuna dikkati çeken Düzgün, inşaat alanında birçok yenilikleri yapacağını söyledi. Düzgün, "Bu güne kadar sağladığımız imaj ve güven sayesin de kısa sürede sektörde hızla büyüdük. Gaziantep'in bölgesel markası haline gelmek hedeflerimizden sadece biri. Hizmet ve ürünü ön planda tutarak teknik personel ve uzman kadromuz ile daha sağlam yapılar için standartların üstünde hizmet vermeye devam edeceğiz. Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. yıs ayı olarak belirlendi. 


Posta Çukurova Gap 


Geri Dön