Altın & Gümüş

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı. Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler sergilerken yatırımcılar endişenelenmeye başladı

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler sergilerken yatırımcılar endişenelenmeye başladı. 12 TL seviyelerinde işlem görürken 10 TL seviyelerine kadar düştü. Bu düşüşlerin bir alım fırsatı olduğunu belirten Memiş gümüş için ayrıca şu yorumu yaptı: ''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyerek altın alamayan yatırımcıların yatırım ve takı olarak alımlarında gümüşü tercih etmelerini söyledi.

TAKI KÜLÜTÜRÜNÜ GÜMÜŞ OLARAK DEĞİŞTİRİN

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları kritik bir konuda uyardı. Altın alamayanlar vatandaşlara takı kültürünü gümüş olarak değiştirebileceklerini söyledi. İslam Memiş konu ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:  "Bizim geleneklerimizde altın takı kültürü var. Bu dönemde altın fiyatları yüksek olduğu için vatandaşların talebi gümüşe artmaya başladı.

Altın alamayan insanlar takı kültürünü gümüş olarak devam ettirebilir. Gümüş sikkeler takı kültürümüzün yok olmasını da önlemiş olacak. Yatırımcılar finansal piyasalarda gümüşe talep gösteriyor.

Takı kısmında ise daha yeni yeni talep oluşmaya başladı. Takı da altından gümüşe geçmek kolay bir süreç değil. Zaman içerisinde takı törenlerinde gümüş daha fazla tercih edilecektir" dedi.

Gümüş fiyatlarının nasıl olacağı konusunda ise tam olarak şu açıklamayı yaptı'': Gelecek yıllara baktığımızda gümüşte gram bazında ve ons bazınca ciddi yükselişler olacaktır. Gümüş de altın gibi uzun vadeli bir yatırım aracı. '' dedi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları 9 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,89 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gram gümüş alış fiyatı ise 11,08 TL, gram satış fiyatı ise 11,60 TL seviyesinde değerleniyor.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 

Elinde gümüşü olanlar hemen bakın! Gümüş fiyatlarında son durum

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin