28 / 04 / 2024

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara artı 3 taksit fırsatı daha. İşte detaylar…



TAKSİT SAYISINI BEĞENMEYENLERE İYİ HABER! ZİRAAT BANKASI KARTI OLANLAR BAKSIN!

  • Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmayacağı aktarıldı.

  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğu belirtildi.

Çok sayıda kişinin merakla araştırdığı kampanyanın detayları sadece bu kadar. Taksit sayısını beğenmeyenler ve yeterli bulmayanlar Hotiç'te 200 TL ve üzeri 2-6 taksitli işlemlerde +3 taksit daha kazanıyor.  Giyim ve aksesuar sektöründe geçerli avantaj herkesi kapsıyor. 31 Mart 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Hotiç'te 200 TL ve üzeri 2-6 taksitli işlemlerde +3 taksit kazanmak için yapmanız gereken sadece alışverişte görevlilere bunu belirtmeniz.

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Ayrıca Ziraat Bankası havayolu bileti alımınıza 100 TL Bankkart Lira veriyor. 28 Ocak-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile havayollarında faaliyet gösteren üye işyerlerinden yapacağınız bin TL ve üzeri alışverişinize 100 TL Bankkartı hemen alabiliyorsunuz.

Ayrıntılar için: www.bankkart.com.tr

Ziraat Bankası’ndan gündem yaratacak akaryakıt kampanyası! Akaryakıt alacak Ziraat Bankası müşterileri baksın!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı! Herkese 100 TL hediye! Kısa süreli kampanyayı kaçırmayın!

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!

Geri Dön