05 / 05 / 2024

Tamer Mahmut Hersek: Geleceğin İznik'ini inşa ediyoruz!

Tamer Mahmut Hersek: Geleceğin İznik'ini inşa ediyoruz!

Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetim kurulu üyeleri, yönetim açıklamasının ardından ilçe protokolünü ziyaret ederek göreve başladı. Ve İznik’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı.




İlk olarak Yeni İznik Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret eden Ak Parti heyeti, Proje müdürü ile görüşerek bilgi aldı. Proje müdürü ile görüşme sonrasında açıklama yapan Hersek; “Yeni yapılacak devlet hastanesi taban alanı olarak 5500 metre kare toplam kapalı alan ise 16.000 metre kare olacak. Şimdiye kadar fora kazık temeliyle 18 metre derinliğe 2400 kazık çakıldı. Şimdi ise depreme dayanıklı radyan temel çalışması yapılıyor. Yaptığımız görüşmede hastanenin 2014 sonunda biteceği bilgisini aldık. İznik halkının hizmetine bir an önce sokulması için hastanemizin sonuna kadar takipçisi olacağız.”  Dedi.


Ak Parti heyeti Hastane önündeki Kırandere’de yapılan çalışmayı incelemek üzere DSİ Ekiplerini ziyaret etti. Hersek burada kısa bir açıklama yaparak; “2012 yılında parti teşkilatımız tarafından yapılan girişim ile projelendirilen Kırandere Islah çalışması DSİ yetkililerimiz gösterdiği ilgi ile hızla devam ediyor. Şuan Dere yatağı temizlenerek Kırandere ortaya çıkarılacak. Ardından peyzaj düzenlemesi yapılarak, Kırandere halkımızın hizmetine mesire alanı olarak sunulacak.” Dedi.


Hersek basın mensuplarına hitap ederek; “Bizler bugünün değil geleceğin İznik’inin hayalini kuruyor ve İznik hayalimizi İznik’in medeniyet tarihi ile özdeştiriyoruz. Yarının İznik’ini Ak Kadrolar ile kurmaya talibiz.” dedi.


Bursa Hakimiyet


Geri Dön