01 / 05 / 2024

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

40 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına yatıyor. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini açıklamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...



SAĞLIK PERSONELİ PROMOSYON NE KADAR OLACAK?
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş; Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu ve Adli Tıp Kurumlarında çalışan personeller için promosyonların yükseltilmesi talebinde bulundu.

Milyonlarca kişiye ulaşan memurlar, bankalarda 3 yıllığına verilen promosyonu alıyor. Bankalardan güncelleme bekleyen Durmuş, geçmiş yıllarda yapılan promosyon anlaşmalarının yeni anlaşmalara kıyasla düşük olduğunun altını çizdi.

SAĞLIKÇI PROMOSYON ANLAŞMASI YAPILDI MI?
Sosyal medyada yer alan iddialara göre, Ekim ayı içerisinde İstanbul başta olmak üzere birçok ilde promosyon konusunda masaya oturulacağı bilgisi paylaşılıyor.

Ancak konuyla ilgili net bir bilgi söz konusu değil. Sağlıkçıya promosyon gelişmesi sağlandığı takdirde detaylar haberimizden öğrenilebilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön