29 / 04 / 2024

Tamtur pırlanta yüzüklerde muhteşem indirim! ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Tamtur pırlanta yüzüklerde muhteşem indirim! ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük 7 Eylül 2022 fiyat listesi

ZEN Pırlanta'da indirim fırsatları devam ediyor. Her kadının hayalisi süsleyen tamtur pırlanta yüzük fiyatları ZEN Pırlanta'da ne kadar? İşte ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük 7 Eylül 2022 fiyat listesi...



ZEN Pırlanta her kadının parmağında olmaya devam ediyor. Yapmış olduğu muhteşem indirim fırsatları ile en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. En gözde ve birbirinden özel modelleri ile müşterilerinin karşısına çıkan ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzüklerde yüzde 50 indirim yaptı. ZEN'siz asla olmaz sloganıyla karşımıza çıkan ZEN Pırlanta en şık modelleri ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Tamtur Pırlanta yüzükler, aşkın sembolü ve sonsuzluğu temsil eden daire boyunca tek tek sırlanıyor. Bu nedenle tamtur yüzükler, sonsuzluk yüzükleri olarak anılır ve ömür boyu süren aşkı simgeler. Tamtur yüzüklerin anlamı, dairenin sonsuzluğu temsil eden güçlü bir sembol olduğuna inanılan Eski Mısır’dan geliyor.

Peki ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük fiyatları kaç lira?  ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük  fiyatları kaç TL? İşte ZEN Pırlanta tamtur pırlanta yüzük fiyatları 7 Eylül 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön