11 / 05 / 2024

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı! 

Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatının sunulduğunu açıkladı.



Tanyer Yapı Reklam Müdürü Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla projesinin bitiminde 300'e yakın anahtarı sahiplerine teslim edeceklerini vurgulayarak, "Müşterilerimiz için Tanyer Yapı güvencesinde 1.29 oranlı 36 aylık bir ödeme kampanyası da sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Projenin toplam inşaat süresinin 36 ay olduğunu dile getiren Tanyer Tozburun, Tan Urla projesini daha erken bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Tan Urla da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı!  

Tan Urla'nın lokasyon olarak hem ulaşım imkanlarına hem de eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çektiğini aktaran Tozburun, "Tan Urla, yarımadaya açılan bir kapı üzerinde ve bölge gelişime çok açık. Seferihisar, Sığacık Körfezi, Azmak Koyu, Çeşme ve Kuşadası aksına da çok yakınız. Proje alanındaki tanıtım ofisimizde, profesyonel satış ekibimizle birlikte konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

TİCARİ ALANLARIYLA ÇEKİM NOKTASI 

Gül Tanyer Tozburun, Tan Urla'nın toplam 20 bin metrekare byüüklüğünde ticari alanı olduğuna, farklı sektörlerdeki tanınmış markaları da bünyesinde bir araya getirerek bölge için yeni bir çekim merkezi haline geleceğine vurgu yaptı. 

Projede mimari özellikler kadar sosyal alanların da ön planda olacağını aktaran Tozburun, "Tan Urla'da şef restoranları, yöresel yemekler sunan restoranlar, sağlık merkezi, spor salonu olacak" dedi ve hem siteye hem de bölge geneline hitap edeceğini belirtti. "Sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı kuracağız" ifadelerini kullanan Tozburun, sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, ayakkabı tamircisi, kreş ve petshop gibi dükkanların da bulunacağını dile getirdi. 

Tan Urla da yüzde 1.29 faiz ve 36 ay taksit fırsatı!  

Projede, yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel önem verdiklerine dikkat çeken Tozburun, Tan Urla'da artık değeri giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonlarının olacağını, güneş enerjisini de en etkin şekilde kullanmak için gerekli altyapıların kurulacağını belirtti. 

Tozburun, "Peyzaj ve ziraat mühendisleriyle birlikte karar vererek bölgenin bitki yapısına uygun bir çalışma gerçekleştireceğiz" dedi ve projede bölge iklimine uygun incir, armut ve zeytin gibi farklı meyve ağaçlarının dikileceğini aktardı. 

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!

Tan Urla yıl sonuna kaldı!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!


Geri Dön