05 / 05 / 2024

Tapu sahipleri dikkat! Siz de o vergiden muaf olabilirsiniz! 

Tapu sahipleri dikkat! Siz de o vergiden muaf olabilirsiniz! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren başladı. Siz de o vergiden muaf olabilirsiniz. Hemen bu detaylara bakın...



Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, konut, arsa, arazi, işyeri gibi milyonlarca tapu sahibini kapsayan emlak vergisi ödemeleri ile ilgili detaylar da merak ediliyor ve araştırılıyor.

Tapu sahipleri dikkat! Siz de o vergiden muaf olabilirsiniz! 

1 Kasım tarihinde başlayan emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım tarihinde sona erecek. Yine verilen detaylara göre, muafiyet şartları taşıyan kişiler emlak vergisinden de muaf oluyor. Verilen zaman içinde ödeme yapmayan kişiler cezalı olarak ödeme yapacaklar. Emlak vergisinden muaf olmayanların ödeme yapmaması halinde her ay için belli oranda gecikme zammı uygulanıyor. Karar'da yer alan habere göre, milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren Emlak Vergisi ikinci taksit ödemeleri için farklı yöntemler yer alıyor. Söz konusu ödemeler Gelir İdaresi Başkanlığı, banka hesabına, havale, EFT, internet sitesi ve e-devlet üzerinden yapılıyor.


Geri Dön