01 / 05 / 2024

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi hükümetin gündemine geldi. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati, tapu kayıtlarında rayiç bedellerin düşük gösterildiğini vurgulayarak, bu konuyla ilgili çok ciddi bir çalışma yaptıklarını bildirdi.



Hükümet, tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi konusuna el attı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Tapuda rayiç bedellerin düşük gösterilmesi, Türkiye’nin kangren konularından biri ve bu kangrenin üzerine gidecek çok ciddi çalışmamız var” ifadelerini kullandı.

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önemli açıklamalarda bulundu.

Daha önce zincir marketlere yaptığı çağrıyı hatırlatan Nebati, fiyat sabitleme ya da indirime gitme konusunda yapılan çağrıya birçok sektörün katılım gösterdiğini söyledi. Sektörlerden gelen talepler üzerine kendileriyle görüşmelerini sürdürdüklerini vurgulayan Nebati, vatandaşların da haksız fiyat artışları karşısındaki bilinçli duruşunun enflasyonla mücadelede tamamlayıcı bir rol oynadığını belirtti.

Enflasyonun makul seviyelerde olması ve yıl sonu hedefleriyle bağlantılı gerçekleşmesinin kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Bakan Nebati, ocak ayında enflasyonda eksi beklentilerinin olmadığını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön