02 / 06 / 2024

Tapusu olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar kafasını duvara vuracak! Son tarih resmen açıklandı!

Tapusu olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar kafasını duvara vuracak! Son tarih resmen açıklandı!

Tapu sahibi olan kişilere ilişkin yeni bir haber geldi. O işleme ilişkin son tarih verildi. Tapu sahibi pek çok vatandaşı yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri için geri sayım başladı. İşte detaylar...



Tapu sahibi olan vatandaşların sıkı bir şekilde takip ettiği emlak vergisi ödemeleri her yıl iki eşit taksit olacak şekilde yatırılıyor. Gayrimenkul sahibi olan kişiler, emlak vergisi ödemelerinin ne zaman sona ereceği hakkında araştırmalar yapıyor.

Edinilen bilgiler doğrultusunda, belediyelerin tahsil ettiği emlak vergileri taksitli veya tek seferde belirtilen tarihlerde de yatırılabiliyor. Peki, 2023’te emlak vergileri ne zaman yatırılacak?

Tapusu olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar kafasını duvara vuracak! Son tarih resmen açıklandı!

EMLAK VERGİSİ ÖDEMELERİ 2023 YILI DETAYLARI

Konu hakkında elde edilen detaylara göre, birçok tapu sahibinin detaylarını öğrenmeye çalıştığı emlak vergisi ödemeleri her sene düzenli bir şekilde belediyelere ödeniyor. Tapu sahipleri emlak vergilerini tek seferde ödeme imkanına sahip olduğu gibi iki eşit taksitte de ödeyebiliyor.

2023 ile birlikte bahse konu ödemeler için de zaman daralmaya başladı. Emlak vergisi ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, ilk taksit ödemeleri mart, nisan ve mayıs aylarında; ikinci taksit ödemeleri de kasım ayında yapılacak.

TAPU SAHİPLERİ DİKKAT

Konu hakkında edinilen bilgilere göre, belediyelerin tahsil ettiği emlak vergisi, tek seferde ödenebildiği gibi iki taksit şeklinde de ödenebilecek. Ek olarak emlak vergileri ödenirken belediyelerden tahsis edilen beyanname de doldurulacak.

İŞKUR tarihinin en büyük müjdesini verdi! Tam 81 bin personel alacak! İŞKUR’a kayıtlı herkes iş bulacak!

Altın ve dolar için kıyamet senaryoları! 6 kurum peş peşe senaryoları sıraladı!

Bankalarda yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı resmen açıkladı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön