27 / 04 / 2024

Tara Yapı'dan Makromcity mağdurlarına mesaj!

Tara Yapı'dan Makromcity mağdurlarına mesaj!

Makromcity geçtiğimiz günlerde Tara Gıda ve Yapı'ya devredilmişti. Tara Yapı hukuki mücadelesini sürdüren 210 Makrom City mağduruna mesaj attı ve sözleşme için randevu almalarını gerektiğini söyledi...




Esenyurt'taki imar krizine takılıp yarım kalan projeler kervanına eklenen Makromcity geçtiğimiz günlerde Tara Gıda ve Yapı'ya devredildi. Tara Yapı hukuki mücadelesini sürdüren 210 Makrom City mağduruna mesaj attı ve sözleşme için randevu almalarını gerektiğini söyledi.


Devir aldığı Makromcity projesi için mağdurlara iki teklif sunan Tara Yapı mağdurlara metrekare başına 2 bin 400 lira ödemeleri halinde 90 gün içinde tapuları teslim edeceğini ve daireleri tamamlayacağını bildirmişti. Tara Yapı ikinci teklifinde ise yeni para ödemek istemeyenlere şimdiye kadar Makromcity projesi için ödedikleri paraları sözleşmedeki şartlarla geri iade edeceğini belirtmişti.


İnşaatı yüzde 30 oranında tamamlanan Esenyurt Makromcity projesinden aldıkları evler için yeniden para ödemek istemeyen mağdurlar Tara Yapı'nın teklifine şimdilik sıcak bakmıyor.


İşte Tara Yapı'nın Makromcity mağdurlarına attığı o mesaj:


Tara Yapı dan Makromcity mağdurlarına mesaj!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön