02 / 05 / 2024

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına suç duyurusu daveti!

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına suç duyurusu daveti!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) yaptığı son açıklamada Ukra City mağdurlarını Atilla Yavuz ve şirket ortakları hakkında suç duyurularında bulunmaları için dernek avukatlarına vekalet vermeye davet etti...




Esenyurt imar krizine takılarak yatım kalan Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) hak sahipleriyle birlikte Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz aleyhine suç duyurusunda bulunmuştu. UKOM yaptığı son açıklamada Ukra City mağdurlarını Atilla Yavuz ve şirket ortakları hakkında suç duyurularında bulunmaları için dernek avukatlarına vekalet vermeye davet etti. 



UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM Komşularımız,

Şu an gelinen aşamada dolandırıcılık davaları bizler için hayati önem taşımaktadır. Her ortamda dile getirmekteyiz ki Ukra İnşaat sahiplerine yapabileceğimiz tek şey bizleri dolandırdıkları için yargılanıp ceza almalarını sağlamaktır. Şunu unutmayın ki adalet er ya da geç tecelli eder. Bizlerin ve ailelerimizin emeklerini çalan bu emek hırsızları için lütfen dolandırıcılık davalarınızı açın.


Bunun için Türkiyenin ve dünyanın neresinde olursanız olun, dernek avukatımız Orhan Boran beyle temasa geçerek aşağıdaki vekalet yazısını Türkiye içinde noterlere ve dünya genelinde T.C. Konsolosluklarında onaylatarak, UKRA İnşaatla ilgili elimizdeki tüm evraklarla (sözleşme,ödeme dekontlari,vb.gibi) birlikte dernek avukatımız Orhan Boran'a göndererek sizde dolandırıcılık davanızı açın.

Avukat Orhan Boran bu iş için sizlerden sadece 150 tl gibi bir dosya masrafı talep edecek olup, avukatlık ücreti talep etmeyecektir. Birlikten güç doğar misali ne kadar çok suç duyurusunda bulunursak, bizler için o kadar iyi olur.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön