28 / 04 / 2024

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına CİMER çağrısı!

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına CİMER çağrısı!

Ukra City Komşuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyurmak için tüm Ukra mağdurlarına çağrı yaptı.




Ukra İnşaat’ın Ukra City projesinde mağdur olan vatandaşlar tarafından kurulan Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) Ukracity mağdurlarına çağrı yaptı.


UKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslerini duyurmak için Ukra mağdurlarına yaşadıkları mağduriyeti Cimer'e yazmaları için çağrı yaptı.


UKOM Başkanı Müyesser Dulundu tarafından paylaşılan açıklama şu şekilde;


İstanbul Esenyurt'ta binlerce kişinin belediyenin göz yumduğu inşaat şirketleri tarafından dolandırılıp mağdur edildiğini biliyor musunuz? Ben de onlardan biriyim. Esenyurt belediyesinin gözünün önünde gerekli ruhsatları olmadan, ülkenin tüm önemli görsel ve yazılı medyasında boy boy reklamlarını ünlü kişileri kullanarak yapan ve insanların güvenini sağlayarak adeta bir örümceğin ağına avını çektiği gibi çeken bu inşaat şirketlerine iki-üç kuruş birikimini bir yuva sahibi olmak için veren binlerce mağdur var Esenyurtta....

Bu mağduriyet için Esenyurt'taki tüm  yetkililer sağır ve kör olmuş, halkın sesinin duyulmaması için ağızlara bir parmak bal sürüp günü kurtarma peşindeler.

Esenyurttaki onlarca dolandırıcı inşaat şirketinden biri olan Ukra, Esenyurt Belediye binasının dibinde belediye ile komşu....Ukra şirket ortakları Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Ahmet Ziya Balcı ve Yusuf Adak beni ve benim gibi 550 kişiyi dolandırdı.

201... yılında Ukra inşaattan ...... lira peşin- kredi-senet ödemesi ve adi satış sözleşmesi ile daire aldım. İnşaat şirketi 10-11 kata kadar olan  ruhsatı olduğu halde 35-40 katlı bloklardan oluşan bir site görseli ve maketi ile satışlarını yaptı. İnsanları herşekilde maketten satış yaparak ve ülkenin tanınmış yüzlerini reklamlarında oynatarak kandırdı. Şu an 2017 yılındayız ve dairem ortada yok ve bizi dolandıran şirket ortakları Atilla Yavuz, Yusuf Adak, Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya emniyet müdürleri, belediye başkanları, bakanlar ile halâ daha iyi ilişkiler içindeler. Ve bu iyi ilişkileri sayesinde birçok işlerini rahatlıkla yürütüyorlar. 

Sayın Cumhurbaşkanımız; biz mağdurların arkasında bizi dolandıranların arkasında olan ve halâ daha bu kişilerle ilişkiler içinde olan yetkililer yok fakat  her mazlumun ve mağdurun arkasında olan Sayın Cumhurbaşkanımız bizim arkamızda olsun bize yeter diyerek size sığınıyoruz ve 

Sayın Cumhurbaşkanımızdan Esenyurtta yaşanan olaylarla ilgili randevu talep ediyor ve gerekenlerin yapılması için ricada bulunuyoruz.


Ukra İnşaat'ın 2010 yılında satışa çıkardığı Ukra City 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 2012'de sahiplerine teslim edilmesi gerekiyordu.  




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön