28 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına yeni randevu!

Necmi Kadıoğlu'ndan Ukracity mağdurlarına yeni randevu!

Özyurtlar'a devredilecek olan Ukracity projesi ile Necmi Kadıoğlu ile görüşecek olan mağdurlar önümüzdeki hafta bütün görüşmeleri tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklenen neticeyi alamazlar ise büyük bir eylem gerçekleştirecekler...




7 Şubat 2015 tarihinde Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto eden Ukracity mağdurları 27 Şubat 2015 tarihinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüşmüştü. 


Önümüzdeki günlerde Özyurtlar'a devredilecek olan Ukracity projesi ile Necmi Kadıoğlu ile tekrar görüşecek olan mağdurlar önümüzdeki hafta bütün görüşmeleri tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklenen neticeyi alamazlar ise Nisan ayı içerisinde Şelale Plaza'nın altında, belediyenin karşısında basının da çağrılacağı büyük bir eylem gerçekleştirecekler.



UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün belediyeye giderek sayın Belediye Başkanımız ile buluştuk fakat bugünün Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü olması nedeni ile yapılacak törene katılması gerektiği için gerekli konuşmalar yapılamadı.

Başkanımızın bütün samimiyeti ile en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ayrıldık. 


Bugün görüşmek istediğimiz fakat kendisinin evde çok ağır bir grip geçirdiğini söyleyerek bu haftaki görüşme talebimizi kabul etmeyen Atilla Yavuz'u ise sapasağlam belediyeden çıkarken gördük.

Sonuçta önümüzdeki hafta bütün görüşmelerimizi tamamlayıp, bu görüşmeler sonucu beklediğimiz neticeyi alamaz isek nisan ayı içerisinde Şelale plazanın altında, belediyenin karşısında bütün basının çağrılacağı büyük bir eyleme hazırlık içerisinde olduğumuzu bilgilerinize sunarız



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön