09 / 05 / 2024

Tarım Kredi Market indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatifte indirim başladı! Elinizi çabuk tutun, yetişen kapacak!

Tarım Kredi Market indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatifte indirim başladı! Elinizi çabuk tutun, yetişen kapacak!

Tüketicilerin beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 üründe indirime gidiyor. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler indirime girecek? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi....



Tarım Kredi Market indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatifte indirim başladı! Elinizi çabuk tutun, yetişen kapacak!

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler belli oldu. İşte indirim yapılacak o ürünler: 

"Makarna, un, salça, pirinç, mercimek, bulgur, nohut, fasulye, şeker,  zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yumurta, peynir, ayçiçek yağı, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, karpuz, yarım yağlı süt, kavun,  bulaşık deterjanı, kuru soğan, çamaşır suyu, sıvı sabun, çamaşır deterjanı, kolonya, peçete, rulo havlu, bebek bezi."

ET ÜRÜNLERİ İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumunca (ESK) temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasından kısa süre sonra paketli olarak indirimli şekilde satışa çıkarılacak. Et ürünlerinde gelecek indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde temel tüketim ürününde bugün itibariyle indirimli fiyat uygulamasına geçilecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Cumhurbaşkanı’nın talimatı ile enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinde kapsamlı bir indirim kampanyası bugün başlıyor!

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER 1400 NOKTADA VATANDAŞLA BULUŞACAK!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 1400’e yakın hizmet noktasında üreticilerin doğal ve yerli ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri hem üreticilerin hem de tüketicilerin beklentilerini karşılarken, ülke ekonomisine ve tüketicilerin bütçesine katkı sağlama bilinciyle hareket ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya tam ghaz devam edecek.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kenarda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 15 Ağustos 2022 altın fiyatları

Akaryakıtta zam fırtınası! Motorin fiyatları bu gece yükseliyor! Opet, Total, PO, Shell 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön