29 / 04 / 2024

Tarım Kredi Market yeni indirimli ürünlerini duyurdu; Ayçiçek yağı 135 TL'ye, Dana Sucuk 289,90 TL'ye düştü

Tarım Kredi Market yeni indirimli ürünlerini duyurdu; Ayçiçek yağı 135 TL'ye, Dana Sucuk 289,90 TL'ye düştü

Tarım Kredi Market'in 16-31 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, Tarım Kredi Market'te bu hafta neler var? İşte detaylar...



Tarım Kredi Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Her hafta farklı ürünlere katalogda yer veren Tarım Kredi Market'te bu hafta, Macar Salam 9,90 TL'ye, Dana sucuk 289,90 TL'ye, Ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü. Yeni katalogda bu ürünler haricinde pek çok ürün daha aktüel indirimlerde yer aldı. Peki, Tarım Kredi Market' 16-31 Mayıs 2023 aktüel ürünleri neler oldu? İşte güncel katalog ve fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin market zinciri Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, tüketiciler için birbirinden cazip indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde bulunan birçok üründe %20 ile %50 arasında indirimler yapılıyor.

Tüketiciler, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde bulunan et, süt, sebze, meyve, temel gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, ev tekstili, giyim ve aksesuar ürünleri gibi birçok kategoride indirimli alışveriş yapabilirler. Özellikle süt ve süt ürünleri, et, sebze ve meyve gibi temel gıda ürünlerinde yapılan indirimler, tüketicilerin bütçelerine büyük katkı sağlıyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, üretici ortaklarından tedarik ettiği taze ve doğal ürünlerle tüketicilere sağlıklı ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Ayrıca, ürünlerin uygun fiyatları, tüketicilerin ekonomik açıdan da rahat alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, sadece indirimli ürünlerle değil, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve güler yüzlü çalışanlarıyla da tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Online alışveriş platformu üzerinden de hizmet veren Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, tüketicilerin evlerinden çıkmadan da indirimli alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri, üretici ortaklarının ürünlerini tüketicilere doğrudan sunan bir modelle Türkiye'nin önde gelen tarımsal kalkınma ve kredi kuruluşlarından biri olarak faaliyet gösteriyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ise, bu modelin bir parçası olarak, tüketicilere doğrudan üretici ortaklardan tedarik edilen taze ve kaliteli ürünleri indirimli fiyatlarla sunuyor.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde indirim fırsatları devam ediyor. Tüketiciler, sağlıklı ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla satın alarak, bütçelerine katkı sağlayabilirler.

İşte Tarım Kredi Kooperatif Market Mayıs ayı güncel indirimli ürünler kataloğu...

 


Geri Dön