27 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı yapılan son dakika açıklamasında 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bakanlığın 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alacağı belirtildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bugünkü 32411 Sayılı Resmi Gazete yayımlanan ilanına göre, alımlar, çeşitli lisans programlarından yarışma sınavıyla yapılacak.

Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre söz konusu sınav, yazılı ve sözlü olacak şekilde 2 aşamalı olarak düzenlenecek, her aday, bildilen alanlardan yalnızca birine başvuru yapabilecek.

Merakla beklenen yarışma sınavı için başvurular, 8 Ocak- 29 Ocak 2024 tarihlerinde "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacak.

Söz konusu sınavın yazılı aşaması 23 Mart 2024 tarihinde test yöntemiyle başkent Ankara'da yapılacak. Yine paylaşılan bilgilere göre bu sınavda başarılı olanlar arasından en yüksek puandan başlanarak, alınacak personel sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.

Başarılı adayların listesi, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi web sitesinden ilan edilecek. Söz konusu bu ilan, tebliğ yerine geçecek, ayrıca tebligat yapılmayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı ndan son dakika müjdesi! 158 personel alacak!

3 KAMU KURULUŞUNA 1.360 KİŞİ ALINACAK

Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde  1360 kişinin istihdam edileceği açıklanmıştı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Gelir İdaresi Başkanlığı sınavla toplam 1.271 gelir uzman yardımcısı alacak. Adaylar başvuru esnasında öncelik sırasına göre 5 şehri tercih edebilecek. Başvurular 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ve 25 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Yine verilen bilgilere göre söz konusu kurum aynı zamanda 50 devlet gelir uzman yardımcısı istihdam edecek. Sınava ön başvurular 7-13 Mart tarihlerinde, nihai başvurular ise 22-28 Mart tarihlerinde alınacak.

Aktarılan bilgilere göre Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu da 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı gerçekleştirecek.  Ayrıca TÜBİTAK'ın Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünde görev yapmak üzere 2 personel istihdam edilecek.

 

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

İki ilde 68 konut ve iş yeri satılacak!


Geri Dön